Neostrada goedkope hosting

Neostrada is een hostingbedrijf dat al meer dan 10 jaren bestaat. Inmiddels is deze hostingprovider uitgegroeid tot een grote speler op de hostingmarkt. Het bedrijf heeft meer dan 40.000 klanten en beheert ruim 100.000 domeinnamen voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Neostrada biedt goedkope hosting aan, maar biedt tegelijkertijd kwaliteit. Dat de lage prijzen geen invloed hebben op de kwaliteit blijkt uit de reviews die klanten achterlaten op hosting review websites. Neostrada heeft al haar servers in eigen beheer en bezit moderne servers. Dit heeft tot gevolg dat Neostrada een betrouwbare hostingpartner is, waarbij je website snel wordt geladen.

Neostrada hosting mogelijkheden

Neostrada heeft verschillende hosting pakketten en kan een iedere klant bedienen, van goedkope shared hosting tot managed VPS hosting.

Veelal heeft Neostrada kortingsacties, waardoor domeinnamen nog goedkoper zijn. Zeker in het eerste jaar wordt vaak een grote korting gegeven, maar ook daarna betaal je bij Neostrada absoluut bodemprijzen.

Er zijn verschillende SSL certificaten te verkrijgen en de installatie hiervan op een shared hosting pakket is ook mogelijk.

Bij alle hosting pakketten die het bedrijf aanbiedt kan de klant onbeperkt email adressen en subdomeinen aanmaken.

Neostrada werkt uitsluitend met SSD webhosting, wat tot 10 maal sneller is dan reguliere hosting. Bij Neostrada zal je website dus zeker snel laden. Aangezien een SSD harde schijf een stuk duurder is dan een gewone harde schijf, zijn deze hosting pakketten doorgaans iets duurder, maar niet zo bij Neostrada. Niet alleen bezoekers waarderen snel ladende websites, Google beloont websites die snel laden door ze hogere posities te geven in de zoekresultaten.

SSD hosting is echter niet het enige wat deze hostingpartij interessant maakt. Bij Neostrada krijg je bij ieder hostingpakket ook gratis ssl-certificaten van Let's Encrypt. SSL-certificaten versleutelen het internetverkeer en tegenwoordig is dat ook een ranking factor in de zoekmachines.

De standaard webhosting pakketten beginnen al vanaf 0,85 euro per maand. Je krijgt hier al heel wat GB webruimte en onbeperkt dataverkeer. Alle details kan je terugvinden op de Neostrada website.

Neostrada heeft ook premium webhosting waarbij er meer CPU's ingezet worden. Er is ook meer werkgeheugen voorzien, waardoor er meer stabiliteit is. Dit is zeker aan te raden voor de iets grotere websites die veel bezoek krijgen.

Wie zelf hosting en domeinnamen wil verkopen kan dit met reseller hosting. Middels een whitelabel is het mogelijk om zelf klanten te bedienen, zonder dat deze kunnen waarnemen dat de werkelijke hosting bij Neostrada loopt. Je bepaalt als reseller zelf de prijzen en voorwaarden. Resellers krijgen korting op domeinnamen. Er zijn 3 verschillende reseller pakketten, namelijk Small, Beginner en Plus. Dankzij de API van Neostrada kunnen klanten van een reseller zelf hosting en domeinnamen bestellen zonder tussenkomst van de reseller. Neostrada biedt daarnaast de plugins WeFact en WHMCS aan, waardoor de reseller facturen automatisch kan laten verzenden. Eigenlijk wordt het de reseller zo makkelijk gemaakt dat de vereiste technische kennis niet hoog is.

Neostrada biedt ook VPS hosting aan, als 'Cloud SSD Servers'. Alles wordt gehost op SSD schijven, waardoor websites tot wel 10 maal sneller laden. Bij ieder cloudhosting pakket krijgt de klant de eerste maand de helft korting en bij het simpelste pakket bedragen de kosten slechts €1,- voor de eerste maand. Als klant kan men per maand, kwartaal of jaar betalen. De cloudhosting pakketten zijn schaalbaar, er is keuze uit 10 verschillende mogelijkheden.

Voor een klein extra bedrag houdt Neostrada de cloudserver bij, updates worden geïnstalleerd en er is een uptime SLA van minimaal 99,9%. Wie niet bekend is met het onderhouden van een VPS, kan technisch onderhoud dus aan Neostrada overlaten.

Klantenservice en support

De klantenservice van Neostrada is erg pragmatisch en uitstekend te bereiken via email. In bijna alle gevallen reageert de klantenservice binnen een uur op een iedere vraag. Het enige wat (ook) bij deze hostingpartij gemist wordt is een telefonische helpdesk. Daar staat tegenover dat het bedrijf wel een chat-dienst aanbiedt die tot 's avonds laat bereikbaar is. In de meeste gevallen zijn support vragen op die manier uitstekend op te lossen.

Bezoek Neostrada