Hostnet: de hostingpartij voor de zakelijke markt

Hostnet is een hostingprovider die zich vooral richt op de zakelijke markt. Het doel van dit bedrijf is om de zakelijke markt een totaaloplossing aan te kunnen bieden. Zo wil het bedrijf niet alleen een hostingprovider voor websites zijn, maar wil Hostnet bedrijven ook in staat stellen om Office-applicaties in de cloud te laten draaien, zodat het aanzienlijk makkelijker is om samen te werken.

Groot domeinnamen portfolio

Het bedrijf heeft sinds 1999 meer dan 2 miljoen domeinnamen geregistreerd. Je hebt bij dit bedrijf de keuze uit meer dan 900 verschillende domeinnaamextensies. Uiteraard is het ook mogelijk om je website zelf bij Hostnet onder te brengen. Hostnet biedt diverse typen hosting aan: VPS-servers en shared-hosting. Daarnaast kan het bedrijf ook managed hosting verzorgen.

Sitebuilder

Om een website te realiseren kan je uiteraard een website (laten) ontwikkelen, maar het is ook mogelijk om gebruik te maken van de sitebuilder die dit bedrijf aanbiedt. Daarnaast biedt deze hostingpartner ook oplossingen om apps en Office365 in de cloud te laten draaien. Alle data die ondergebracht wordt bij Hostnet blijft op het datacentrum van Hostnet in Nederland.

Klantenservice

Voor wie het belangrijk is dat de klantenservice van zijn hostingprovider goed bereikbaar is, is Hostnet zeker een goede keuze. Het bedrijf is 7 dagen per week goed bereikbaar. Op werkdagen is het bedrijf tot ’s avonds laat nog bereikbaar en in de weekenden tot 18:00. Het is mogelijk om telefonisch contact op te nemen, maar mocht je liever een Whatsapp-bericht sturen, dan behoort dit ook tot de mogelijkheden.