Goedkoop hosten bij 1eurohosting.nl

Wie niet al te veel geld kwijt wil zijn aan het hosten van zijn website kan terecht bij 1Eurohosting. Dit bedrijf omschrijft zichzelf als Your low budget hosting provider. Het is bij deze provider mogelijk om al voor €1,00 per maand je website te hosten. Voor dat geld krijg je een redelijk uitgebreid pakket en de mogelijkheid om meer dan 350 scripts direct te installeren. Uiteraard is het mogelijk om dit pakket verder te upgraden.

WordPress hosting

1eurohosting.nl biedt ook speciale pakketten aan om bijvoorbeeld WordPress-sites op te hosten. Daarnaast biedt het bedrijf nog een aantal speciale pakketten aan, zoals een pakket voor audio-streaming, of voor het hosten van een Joomla-website. Het bedrijf heeft ook een site-builder beschikbaar. Door gebruik te maken van een site-builder kan er eenvoudig een website worden gemaakt, zonder dat daar specifieke technische kennis voor nodig is.

VPS hosting

Uiteraard biedt deze hostingprovider ook de mogelijkheid om data op een VPS onder te brengen. Ook de prijzen voor een VPS-server zijn concurrerend. Om het aanbod compleet te maken biedt dit bedrijf een grote keuze aan verschillende SSL-certificaten aan. Het zal niet verbazen dat de SSL-certificaten ook tegen een scherpe prijs aangeboden worden.
1eurohosting heeft geen telefonische helpdesk. Dit is een bewuste keuze voor dit bedrijf. Het doel is om hosting zo goedkoop mogelijk te houden, een telefonische helpdesk zou in de visie van dit bedrijf niet bijdragen aan dat doel. Het bedrijf stelt zelf zeer snel, maar uiterlijk binnen 24 uur op e-mails antwoord te geven.