Hosting2GO: betaalbare eenvoud!

Wie in de wereld van alle hostingproviders door de bomen het bos niet meer ziet is bij Hosting2GO aan het goede adres. Deze hostingprovider heeft het voor elkaar gekregen om het aantal hostingpakketten fors terug te dringen, waardoor het verrassend eenvoudig is om een webhostingpakket uit te kiezen. Het bedrijf biedt eigenlijk maar twee hostingpakketten aan: een standaard en een premium pakket.

Verschillende pakketten

De verschillen tussen deze pakketten zijn overzichtelijk. Bij het standaard-pakket zit er een limiet aan de opslagruimte en aan de hoeveelheid dataverkeer, terwijl je bij het premium-pakket deze beperkingen niet meer hebt. Daarnaast krijg je bij het premium-pakket een gratis SSL-certificaat.

Sitebuilder

Verder houdt Hosting2GO het simpel: uiteraard is er de mogelijkheid om domeinnamen te realiseren en is er een sitebuilder beschikbaar. Verder wil deze hostingprovider vooral inzetten op het aanbieden van goedkope hosting, zonder daarbij in te leveren op de kwaliteit van de hosting.

De beste servers

De hostingprovider maakt enkel gebruik van de beste servers die er zijn en heeft zijn datacentrum aangesloten op vier 1 Gbit verbindingen bij verschillende providers. Mocht een van de internetproviders dus een storing hebben, dan wordt er direct overgeschakeld naar een andere provider. Daarnaast heeft Hosting2GO altijd back-up apparatuur stand-by staan, om in het geval van een storing, die storing direct op te kunnen lossen.

Klantenservice

Hosting2GO probeert de kosten zo laag mogelijk te houden en heeft daarom geen telefonische helpdesk. Wel geeft het bedrijf aan gemiddeld binnen 30 minuten op een vraag te reageren. Voor wie op zoek is naar een hostingprovider die eenvoud en betrouwbaarheid centraal stelt, is deze hostingprovider wellicht een geschikte keuze.