Yourhosting: hosten bij een van de grootste hostingproviders

Yourhosting is een van de grootste hostingproviders van Nederland. Het bedrijf is al sinds 2001 actief en biedt tal van diensten op hostinggebied. Van de registratie tot domeinnamen, tot het hosten van grote en complexe applicaties op dedicated servers, Yourhosting heeft het allemaal in huis.

Domeinnamen registeren

Yourshosting biedt de mogelijkheid om veel verschillende soorten domeinnamen te registreren. In totaal biedt het bedrijf meer dan 900 domeinnaamextensies aan. Daarnaast biedt het bedrijf eenvoudige hostingpakketten aan die enkele Euro’s tot iets meer dan een tientje per maand kosten. Uiteraard is het ook mogelijk om je data op een VPS van Yourhosting onder te brengen. Het bedrijf geeft je de mogelijkheid om zelf een VPS te configureren en geeft je de keuze tussen een managed en een unmanaged VPS.

Zakelijke klanten

Vooral voor zakelijke klanten zal het makkelijk zijn dat Yourhosting zoveel mogelijkheden aanbiedt. Zo biedt het bedrijf de mogelijkheid om applicaties op dedicated servers te laten draaien, of om bijvoorbeeld Office365 te laten draaien. Daarnaast biedt het bedrijf veel mogelijkheden om data op te slaan in de cloud, waardoor de gevolgen van bijvoorbeeld een ransomware-aanval (een aanval waarbij de computer gegijzeld wordt) aanzienlijk beperkt kunnen worden.

Klantenservice

Dat Yourhosting zo'n grote hostingprovider is, brengt ook met zich mee dat de klantenservice goed bereikbaar is. Er is een telefonische helpdesk (kost wel €0,50 per gesprek) die ook ’s avonds nog bereikbaar is. Daarnaast zijn er uiteraard ook mogelijkheden om je vraag online te stellen, of bijvoorbeeld via Whatsapp.