De uitgebreide mogelijkheden van Strato

Strato is een hostingprovider met een lange staat van dienst. Het bedrijf is rond 1996 opgericht en richtte zich eerst voornamelijk op de Duitse markt. Inmiddels is het bedrijf veel verder gegroeid en is Strato een mondiale hostingpartner geworden. Doordat het bedrijf zo groot is biedt het bedrijf veel verschillende diensten aan. Als je op zoek bent naar een specifiek hostingproduct, dan is Strate wellicht de juiste keuze voor je.

Diverse diensten

Strato biedt veel verschillende diensten aan. Het registreren van domeinnamen is een belangrijke dienst voor Strato. Het is mogelijk om bij dit bedrijf de traditionele domeinnamen te registreren, maar ook is het mogelijk om de wat meer bijzondere domeinnamen (zoals .amsterdam en .shop) te registreren.

Hosting mogelijkheden

Uiteraard biedt het bedrijf ook hostingpakketten aan. Het is bij dit bedrijf mogelijk om flexibel te hosten, je hoeft dus niet voor een jaar bij deze hostingpartij te blijven zitten. Daarnaast biedt het bedrijf ook speciale WordPress-hosting aan. Degene die zijn site graag zelf wil maken, maar geen verstand heeft van codes, kan zijn site maken met de uitgebreide sitebuilder die Strato (tegen betaling) aanbiedt. Een andere interessante dienst die door Strato wordt aangeboden is de dienst die je helpt om je SEO zo goed mogelijk in orde te krijgen. Voor mensen die worstelen met hun positie in Google kan dit zeker een aantrekkelijke optie zijn.

Speciale hosting

Het bedrijf biedt teveel diensten aan om hier op te noemen. Er worden er hier nog twee uitgelicht. In de eerste plaats is het uiteraard mogelijk om je data bij Strato op een dedicated server of op een VPS onder te brengen. Daarnaast biedt het bedrijf ook nog speciale hosting voor webwinkels, zodat je zonder verstand van code te hebben een webwinkel kunt starten.