Vimexx hosting

Razendsnel hosten

Als je op zoek bent naar een hostingpartij die niet al te duur is en waar je toch snelheid mag verwachten, dan is Vimexx een goede kandidaat. Bij Vimexx kan je voor een ongekend laag bedrag al een website hosten, terwijl je daar toch een goed product voor terugkrijgt.

Hosting die bij je past

Bij Vimexx kan je -grofweg- twee hoofdcategorieën aan producten onderscheiden. In de eerste plaats biedt Vimexx shared-hosting aan en in de tweede plaats biedt deze hostingpartner dedicated servers aan. Zeker als je op zoek bent naar een goedkope hostingpartner, dan is de shared-hosting van Vimexx een geschikte keuze.

SSD-hosting

Zelfs als je het goedkoopste hostingpakket bij dit bedrijf afneemt, dan mag je alsnog snelheid verwachten. Je data wordt opgeslagen op een SSD-schijf en je krijgt de mogelijkheid om meerdere domeinen binnen één pakket te hosten. Het goedkoopste pakket geeft je zeker waar voor je geld. Wel moet gezegd worden dat indien je een pakket gaat upgraden, de kosten ook fors omhooggaan. Uiteraard krijg je dan veel meer capaciteit, maar daar ga je ook voor betalen.

Professionele servers

Ook is het mogelijk om bij Vimexx een dedicated server te huren. De data die je daar plaatst staat dan op een server die in beginsel alleen voor jou toegankelijk is. De prijs van een dedicated server is een stuk hoger, maar als je een applicatie wilt hosten, of een complexere website onder wilt brengen, dan kan dit zeker een goede optie zijn.

Vimexx biedt verder een goede klantenservice, heeft haar servers in eigen beheer en biedt razendsnelle hosting tegen een scherpe prijs aan.

Bezoek Vimexx