Transip hosting

Simpel hosten bij TransIP

TransIP is een hostingprovider die in 2003 is opgericht. Het bedrijf biedt een beperkte range aan producten en heeft als doel om alles zo simpel, goed en betaalbaar mogelijk te houden.

TransIP heeft een overzichtelijk aanbod dat georganiseerd is in producten voor alle gebruikers, producten voor geavanceerde gebruikers en extra tools, zoals een Windows server, of Plesk.

De diensten die TransIP aanbiedt zijn onder meer het opslaan van data in de cloud (STACK), het registreren van domeinnamen en het maken van een website via de sitebuilder. Uiteraard biedt het bedrijf ook diensten aan voor klanten die meer willen. Zo biedt TransIP de mogelijkheid om een eigen website te hosten op de servers met SSD-schijven. De pakketten zijn niet extreem duur en daar krijg je snelle hosting voor terug.

VPS mogelijkheden

Daarnaast heeft het bedrijf veel mogelijkheden voor het inrichten van een VPS. Je hebt al een VPS bij TransIP voor slechts €10,00 per maand. Voor dat geld krijg je een krachtige VPS met SSD-schijf. Uiteraard is het mogelijk om je VPS zelf te configureren en te kiezen voor een nog krachtigere VPS zodat al je websites en applicaties vlekkeloos draaien.

Klantenservice

De klantenservice van TransIP is goed bereikbaar. Tot 's avonds laat kan je nog via de mail terecht voor technische vragen. Ook is het bedrijf telefonisch bereikbaar. De telefoon wordt niet tot 's avonds laat opgenomen, maar dat er überhaupt een telefonische helpdesk is, is al helemaal niet standaard in deze markt!

Bezoek TransIP